Vanuit de Volleybalacademie organiseren we voor al onze trainers verschillende opleidingen, van een bijscholing op een specifiek thema tot aan de VT4-opleiding. Onder de paraplu van de Volleybalacademie verzorgen twee opleidingspartijen, Volleybalopleidingen en Volleybal Trainers Academie, de opleidingen en bijscholingen voor de VT2 en VT3 (op alle disciplines) door het hele land. Bekijk snel hun aanbod en haal het beste uit jezelf!

Partner: Volleybalopleidingen.nl

Volleybalopleidingen.nl is een samenwerkingsverband tussen Scherp-Volleybal, StudioDubio en Trainerleert.nl die door heel het land trainers en clubs bedienen. Kortom, ben je een trainer of een club en heb je een vraag over een opleiding, bijscholing of opleidingsdag, of wil je deze graag volgen? Vanaf nu kun je voor al jouw vragen terecht op Volleybalopleidingen.nl. Samen vinden zij voor jouw situatie de meest passende oplossing.

Check het gehele aanbod op Volleybalopleidingen of bekijk onze Activiteitenkalender.

Aanbod Volleybalopleidingen.nl
Voor vragen over het aanbod van Volleybalopleidingen.nl stuur je een e-mail naar info@volleybalopleidingen.nl. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen met een van de vier opleiders van Volleybalopleidingen.nl:

Allard Jongsma via allard@volleybalopleidingen.nl
Patrick Tonnaer via patrick@volleybalopleidingen.nl
Pim Scherpenzeel via pim@volleybalopleidingen.nl

Partner: Volleybal Trainers Academie

De Volleybal Trainers Academie is de plaats waar de passie voor het volleybal overgebracht wordt op trainers en coaches. Zij richten zich niet alleen op de volleybaltechnieken, maar ook op de manier waarop je trainingen verzorgt. Zo spelen pedagogiek en didactiek een belangrijke rol in de opleidingen van Volleybal Trainers Academie. Tenslotte geloven zij in de meerwaarde die volleybal biedt en besteden zij ook daar graag aandacht aan in de verschillende opleidingen. Met als doel volleyballers te vormen die voor het leven plezier beleven aan het beoefenen van volleybal. Volleybal Trainers Academie biedt opleidingen aan voor trainers door het hele land.

Check het gehele aanbod op Volleybal Trainers Academie of bekijk onze Activiteitenkalender.

Contact Volleybal Trainers Academie
Voor vragen over het aanbod van Volleybal Trainers Academie stuur je een e-mail naar ine@volleybaltrainersacademie.nl.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Check dan de contactpagina van Volleybalopleidingen en Volleybal Trainers Academie. Ook staan wij je graag te woord.

Downloads VT2

Hieronder vind je alle documenten die horen bij de VT2 opleiding.

Downloads VT3

Hieronder vind je alle documenten die horen bij de VT3 opleiding

Wil je meer weten? Neem dan contact op met
Hilma Kwakkenbos

Hilma Kwakkenbos

Medewerker Opleidingen
Bijgewerkt op