De winnaar van de VolleybalAward 2016: Accretos
  • Publicatie 13-03-2017

Goed bezig met nieuwe doelgroepen? Nomineer je club voor de VolleybalAward 2017!

Winnende club krijgt € 2.500,-

Vanaf 2014 maken verenigingen die aangesloten zijn bij de Nevobo elk jaar kans op de VolleybalAward. Deze Award bestaat uit een oorkonde, een eervolle vermelding en een geldprijs van € 2500!, bedoeld om een of meer ambities van de winnende club te realiseren.

Dit jaar is het centrale thema het aantrekken van nieuwe doelgroepen, gebaseerd op het Jaarplan 2017+. In dit beleidsdocument vind je meer informatie en concrete voorbeelden over dit thema. Is jouw club bezig met het aantrekken van nieuwe doelgroepen, hebben jullie al wat bereikt of gaan jullie er mee aan de slag?  Nomineer het plan van jouw vereniging dan voor de VolleybalAward 2017! 

Hoe nomineer ik mijn club?
Maak een filmpje van maximaal 90 seconden waarin je de volgende vragen beantwoordt:
- Wat was de aanleiding om met dit thema aan de slag te gaan?
- Welke doelen/ambities zijn er, en wanneer wil je deze gerealiseerd zien?
- Welke resultaten zijn er al bereikt op dit moment?
- Welke partijen zijn betrokken? (welke commissies in de vereniging en mogelijk welke organisaties buiten de vereniging)
- Als een vereniging je vraagt om advies over dit thema, welke tip(s) zou je ze meegeven? 

Uiteraard kun je jullie filmpje opleuken met beelden van je vereniging of teams. Als je doordringt tot de nominatietop 3, zal jullie filmpje worden gebruikt voor de publieke stemronde!: maak er dus wat moois van!

Deadline 15 april
Stuur jullie nominatiefilmpje voor 15 april 2017 naar Jacqueline de Wit. Van alle inzendingen zal een top 3 worden samengesteld door de Jury. Vanaf 1 mei kan iedereen stemmen tijdens de publieke stemronde, waarna op 20 mei,  tijdens het Bestuurderscongres 2017 de winnaar bekend worden gemaakt. 

Nog vragen of opmerkingen? Stel ze via bovenstaand mailadres!