Versterk je trainersvaardigheden op het Nationaal Volleybalcongres
Nationaal Volleybalcongres

Versterk je trainersvaardigheden op het Nationaal Volleybalcongres

Gepubliceerd op 25 april 2024

Geef jij training aan jeugdteams? Dan is het Nationaal Volleybalcongres dé plek om geïnspireerd te worden, ervaringen uit te wisselen en antwoorden te krijgen op al je vragen over het trainen van de jeugd. Het evenement, met als thema ‘groeien met jeugd', vindt plaats op zaterdag 1 juni 2024 op Papendal.

Tijdens het congres kun je deelnemen aan diverse workshops die praktische handvatten bieden om de uitdagingen van het trainerschap aan te pakken. Zo kun je jouw rol als trainer met plezier en succes voortzetten en zorg je ervoor dat leden langer betrokken blijven bij de vereniging.

Diverse workshops voor trainers

De workshop 'Breed motorisch ontwikkelen in de Sportspeeltuin' biedt waardevolle inzichten in ons programma voor de jongste sporters. In de workshop 'Nieuwe ontwikkelingen spelvormen jeugdvolleybal' word je bijgepraat over de laatste trends in volleybal voor kinderen van 6 tot 10 jaar. De sessie 'Jong geleerd, lang geboeid' richt zich op het ontwikkelen van kwalitatieve trainingen en het opzetten van effectieve trainersbegeleiding. Ben je een beachvolleybaltrainer? Schrijf je dan in voor de workshop 'Duik in de wereld van beachvolleybal', waar je praktische tips en strategieën ontvangt om je trainingsvaardigheden op het zand te verbeteren.

Kies de workshops die het beste bij jou passen. Er zijn twee workshopsrondes, per ronde vragen we je om een eerste en tweede keuze op te geven.

Verdien twee licentiepunten

Door deel te nemen aan het Nationaal Volleybalcongres kun je als trainer twee licentiepunten verdienen. Deze punten zijn inzetbaar voor het verlengen van je trainerslicentie. Vergeet niet je Nevobo relatiecode op te geven bij je inschrijving, zodat we de licentiepunten voor je kunnen registreren.