Extra financiële ondersteuning met de Clubloterij!

Extra financiële ondersteuning met de Clubloterij!

Gepubliceerd op 2 april 2024

De Nevobo neemt deel aan de Clubloterij, een initiatief van NOC*NSF om de Nederlandse breedtesport financieel te ondersteunen. Dit biedt sportclubs een geweldige kans om extra inkomsten te genereren. Creëer een loterijpagina voor je club en motiveer je leden om loten te kopen!

Wat is de Clubloterij?

De Clubloterij is een overkoepelende loterij die is ontwikkeld om sportclubs te ondersteunen. Het is een win-win situatie voor clubs en haar leden. Want van de opbrengst uit de loterij gaat 80% naar de deelnemende sportclubs. En per verkocht Clublot maken spelers automatisch kans op €10.000 voor zichzelf en €10.000 voor hun favoriete club.

Maar dat is niet alles. Wij als bond organiseren ook een trekking op 12 juni 2024. Daarnaast kunnen sportclubs een eigen trekking aanbieden op lokaal niveau voor de eigen achterban.

Clubloten

Een Clublot kost €2.50 per stuk, waarvan €2.00 direct naar de gekozen favoriete club gaat. Zo kunnen clubs bijvoorbeeld investeren in de kantine, trainers, materialen of een mooi feest voor alle leden.

Om het geld uitgekeerd te krijgen moet je sportclub zich registreren. Deelname aan de Clubloterij voor clubs is eenvoudig en kan op twee manieren:

  1. Clubs ontvangen een mail met daarin de activatielink waarmee ze zich kunnen registreren als beheerder van de clubpagina op clublot.nl. Op deze pagina kunnen leden Clubloten kopen, waarmee ze direct hun club financieel steunen.
  2. Clubs die nog niet op het platform staan of de activatiemail niet hebben ontvangen, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar support@clublot.nl. De klantenservice helpt clubs zo snel mogelijk op weg.

Vragen

Meer informatie over de clubloterij is te vinden op de website www.clublot.nl.