Kaartverkoop Nationaal Volleybalcongres begonnen!
Nationaal Volleybalcongres

Kaartverkoop Nationaal Volleybalcongres begonnen!

Gepubliceerd op 28 maart 2024

Op zaterdag 1 juni organiseren we het Nationaal Volleybalcongres voor bestuursleden, technisch kader, trainers, coaches, vertrouwenscontactpersonen en vrijwilligers! In het kloppende hart van de Nederlandse sport op Papendal te Arnhem worden er tal van inspirerende workshops gegeven rondom het thema ‘groeien met jeugd’. Het Nationaal Volleybalcongres is de plek om geïnspireerd te worden, netwerken op te bouwen en kennis uit te wisselen!

Programma

De ontvangst is vanaf 9:30 uur, gevolgd door de officiële opening om 10:00 uur. Aansluitend bieden we verschillende workshops aan, waaruit deelnemers twee workshops kunnen kiezen: één voor en één na de lunch. Met workshops variërend van het geven van jeugdtrainingen, het maken van teamindelingen, tot professionalisering en het bevorderen van inclusiviteit, is er voor elk wat wils. We sluiten de dag af met een plenaire sessie, waarna we iedereen uitnodigen voor een borrel en netwerkmoment tot 17:00 uur.

Early bird korting
Profiteer tot en met vrijdag 26 april van de Early Bird korting en betaal slechts €15 per ticket. Na deze datum geldt een tarief van €20 per persoon. De kosten zijn inclusief lunch en borrel.

Inschrijven

Schrijf je in via de onderstaande button! Je kan per persoon één ticket bestellen.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met
Geertje Lensen

Geertje Lensen

Accountmanager