Onderzoek: jongeren in besluitvormende rollen

Onderzoek: jongeren in besluitvormende rollen

Gepubliceerd op 4 april 2024

We zetten ons in voor een betere vertegenwoordiging van jongeren in besluitvormende rollen (trainer, coach, scheidsrechter, bestuurslid) en hebben jullie hulp nodig voor een onderzoek! Help ons door onze enquête te delen met jullie leden tussen de 14 en 23 jaar. Deelnemers maken kans op tickets voor een oefeninterland van de Lange Mannen!

We zijn geïnteresseerd in de betrokkenheid van jongeren bij besluitvormende functies zoals scheidsrechter, trainer, coach en bestuurslid, en willen graag weten welke uitdagingen zij tegenkomen bij het volgen van programma's voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom nodigen we je uit om onze enquête te delen met leden tussen 14 en 23 jaar. Alle deelnemers maken kans op twee tickets voor de oefeninterland van de Lange Mannen op zondag 12 mei in Rotterdam. Er zijn in totaal 5 x 2 tickets beschikbaar voor dit evenement!

Hoe kan je het onderzoek delen?
Deel de link van het onderzoek via de e-mail, WhatsApp of social media met de jeugdleden. Om het makkelijker te maken, hebben we een voorbeeldbericht gemaakt dat je kunt gebruiken bij het delen van de link naar het onderzoek:

Hallo!

Voor alle leden tussen 14 en 23 jaar: door mee te doen aan een onderzoek van de Nevobo maak je kans op twee tickets voor een oefeninterland van de Lange Mannen op zondag 12 mei in Rotterdam!

De bond onderzoekt de participatie van jongeren in besluitvormende functies, zoals scheidsrechter, trainer, coach en bestuurslid, en de obstakels die zij ervaren bij het deelnemen aan persoonlijke ontwikkelingsprogramma's, waaronder cursussen voor coaching, scheidsrechters en leiderschap.

Door deze enquête in te vullen – het neemt ongeveer 3-4 minuten in beslag – doe je mee aan de loterij. De enquête is beschikbaar tot en met 6 mei.

Veel succes!