• Publicatie 22-02-2018

Volleybalkamp begeleiders gezocht

Ben je tussen de 19 en 30 jaar en wil je een leuke volleybalweek verzorgen in de zomervakantie?

De Nevobo organiseert al jaren volleybalkampen voor volleyballers van 10 tot en met 19 jaar. Onder professionele begeleiding zijn de jongeren dagelijks dag druk met hun favoriete sport. Naast fanatieke trainingen van (bekende) volleyballers en binnen- en buitentoernooien, worden er veel andere activiteiten georganiseerd, zoals bosspelen, verkleedpartijen en feestavonden. Sport en plezier staan daarbij altijd voorop!

Omdat de volleybalkampen ook dit jaar weer groter zijn, zijn wij nog op zoek naar een paar enthousiaste begeleiders om het bestaande succesteam te completeren. Ben jij tussen de 19 en 30 jaar en één of meer weken in de zomervakantie beschikbaar? Werk je graag mee aan een onvergetelijk volleybalweek voor al die volleybalgekke kampgangers, jezelf en de andere begeleiders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met een groep van zes tot acht mensen stel je het programma samen voor een kamp van twintig tot veertig deelnemers. Een week lang ben je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bezig met het organiseren van trainingen, spelletjes, speurtochten en wat jullie als begeleiders nog meer bedenken. Een intensieve week, maar bovenal een geweldige ervaring!

Meer weten, aanmelden? Check Volleybalkampen.nl en/of mail naar volleybalkampen@nevobo.nl!