v.l.n.r.: Peter Sprenger, Jaap Boom, Guido Davio
  • Publicatie 18-12-2017

Presentatie Jubileumeditie Volley Techno

Jubileumeditie ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging van Volleybal Oefenmeesters (NVVO)

Op vrijdag 17 december vond in SX Eindhoven de presentatie plaats van de jubileumeditie van Volley Techno (VT) ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging van Volleybal Oefenmeesters (NVVO).

In een geanimeerde bijeenkomst met Nevobo bondsvoorzitter Peter Sprenger, algemeen directeur Guido Davio en de redactieleden van Volley Techno benadrukte NVVO voorzitter Jaap Boom het belang van de samenwerking die al 35 jaar bestaat.

Elkaar blijven versterken is van alle dag. Peter Sprenger gaf aan dat een samenwerking van partijen altijd belangrijk is; als mooi voorbeeld daarbij de omgeving van SX waar sportgerelateerde partijen continue met elkaar samenwerking. De bijeenkomst werd feestelijk afgesloten met het heffen van het glas.

Ook in Bondsraad van zaterdag 18 december werd stilgestaan bij het 35-jarig bestaan van de NVVO en ontvingen alle Bondsraadsleden de jubileumeditie.