fotograaf Pim Waslander, scheidsrechter Sebastiaan van Schouwen
  • Publicatie 29-08-2017

Hoofd Arbitrage Beach, iets voor jou?

Help de beach arbitrage nog verder te ontwikkelen

Ieder beachseizoen zijn er vele enthousiaste scheidsrechters actief bij de vele beachtoernooien die worden gespeeld. De officials worden opgeleid, aangewezen, begeleid en beoordeeld. Zou jij het leuk vinden sturing te geven aan dit gehele proces, dan is de functie hoofd Arbitrage Beach iets voor jou!

Als hoofd Arbitrage Beach geef je inhoudelijk richting aan het arbitragebeleid in het beachvolleybal, dat onderdeel is van de nationale beleidsvisie Arbitrage van de Nevobo. Hierbij werk je nauw samen met het Beleidsteam Arbitrage, ben je onderdeel van de werkgroep Arbitrage en stuur je functioneel een groep coördinatoren binnen het beachvolleybal aan.

Onder leiding van het huidige hoofd Arbitrage Beach André van der Mark, vanaf 2010 in deze functie werkzaam, is een goed lopende en professionele organisatie gerealiseerd, samen met de werkgroep Arbitrage Beach. Een goed moment om het stokje over te dragen, aldus André.
Hij vindt het tijd voor verjonging en denkt dat daarmee nieuwe ideeën een goede invulling kunnen geven aan nieuwe uitdagingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de constante wijzigingen en optimalisering van de competitie-opzet en de maatschappelijke ontwikkelingen.

Een goede overdracht en inwerkperiode zal door André worden gerealiseerd, zodat de nieuwe vrouw/man beslagen ten ijs komt. Daarnaast blijft André actief in de arbitragewereld als lid Beleidsteam Arbitrage en als referee manager en begeleider bij (inter)nationale toernooien in zaal en beach.

Heb je interesse in deze functie, word je van harte uitgenodigd te reageren. In de vacature lees je meer over de inhoud, taken en competenties.
Vacature: Hoofd Beach Arbitrage
We zien je reactie graag uiterlijk 12 september 2017 tegemoet.