vrouwelijke scheidsrechters, lijnrechters, jurylid en e-scorers
  • Publicatie 07-05-2018

Clinic #zijfluittop op 2 juni

Aan alle vrouwelijke scheidsrechters, ben jij erbij?

In deze derde en laatste sport brede bijeenkomst #zijfluittop, bedoeld voor alle vrouwelijke scheidsrechters, krijg je een leuk en interactief programma voorgeschoteld. Aansluitend krijg je toegang tot de bekerfinale vrouwenvoetbal Ajax - PSV.

In 2018 is de landelijke campagne #zijfluittop van start gegaan. Een initiatief van NOC*NSF in samenwerking met zeven sportbonden: voetbal, basketbal, handbal, kortbal, waterpolo en volleybal. Hiermee willen we vrouwelijke scheidsrechters inspireren en ondersteunen om van verenigingsscheidsrechter door te stromen naar bondsscheidsrechter. Hélène Geldof, één van onze vrouwelijke topscheidsrechters, inspireert je graag met haar filmpje.

In februari en april 2018 hebben succesvolle bijeenkomsten plaatsgevonden. Reacties van meiden/dames hierbij:
"Leerzaam en leuk om verhalen van andere scheidsrechters én sporten te horen", "Ik ga de tips uit de clinic meteen toepassen bij het fluiten, maar ook in mijn dagelijks leven", "Ik krijg steeds meer zin om door te stromen als bondsscheidsrechter", "Leuke en inspirerende bijeenkomst, ik had zeker meer meiden uit mijn vereniging mee kunnen nemen".

Op 2 juni 2018 is de laatste clinic #zijfluittop. Na een leuk en interactief programma, kun je als deelnemer de bekerfinale vrouwenvoetbal Ajax-PSV bezoeken, met uiteraard een vrouwelijke scheidsrechter. Beide activiteiten en een lunch/dinerpakketje zijn gratis.

Heb je vrouwelijke scheidsrechters in jouw vereniging of behoor je zelf tot die groep en heb je interesse, meld je aan voor deze bijeenkomst en neem één of meerdere introducee(s) mee (arbitrage@nevobo.nl).
De clinic begint om 16.00 uur en vindt plaats bij v.v. IJsselmeervogels in Spakenburg. Na aanmelding ontvang je alle informatie met exacte locatie, tijden en toegang.