Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 25-10-2021

Verenigingsmonitor ingevuld? Volg dan de webinar!

In mei en juni hebben veel clubs de verenigingsmonitor ingevuld. Deze clubs hebben vandaag toegang gekregen tot een persoonlijk Benchmark Dashboard om zichzelf te vergelijken met andere clubs.

In mei en juni hebben veel clubs de verenigingsmonitor ingevuld. Deze clubs hebben vandaag toegang gekregen tot een persoonlijk Benchmark Dashboard. In dit dashboard kunnen bestuurders hun vereniging op allerlei gebieden vergelijken met andere verenigingen. Om bestuurders uit te leggen hoe het dashboard werkt en wat ze met de resultaten in het dashboard kunnen, organiseren de KNSB, KNRB en het KNKV op maandag 1 november van 19.30 tot 20.30 uur een sportbreed webinar over het gebruik van het Benchmark Dashboard. Dit webinar is ook toegankelijk voor alle volleybalverenigingen die de verenigingsmonitor hebben ingevuld.

Inhoud webinar
Tijdens dit webinar leggen Anne Geurts (KNRB) en Mariska Kool (KNKV) uit hoe het dashboard is opgebouwd, hoe het navigatiemenu werkt, hoe je filters toepast en hoe je grafieken leest. Hierna zoomen ze in op de resultaten van één voorbeeldvereniging en laten ze zien hoe je de uitleg toepast. Ze vertellen wat de resultaten betekenen en wat je hier als vereniging mee kan. Verder behandelen ze een aantal veelgestelde vragen en krijgen deelnemers ruimte om hun vragen stellen. Na dit webinar weet je precies hoe jouw vereniging waardevolle informatie uit het dashboard haalt en hoe je dit omzet in eventuele actiepunten.

Aanmelden en voorbereiding
Je kunt je aanmelden voor het webinar via deze website. Het is slim om voorafgaand aan het webinar alvast een account aan te maken voor het dashboard en vervolgens in te loggen. Je kunt dan alvast kijken of er onduidelijkheden zijn en of je vragen hebt. Deze vragen kun je dan meesturen met de aanmelding. Ook kun je dan tijdens het webinar zelf gelijk uitproberen wat er wordt uitgelegd. Let wel op dat er 1 account per vereniging aangemaakt kan worden. Het hele bestuur kan (tegelijkertijd) inloggen met dit account.

Meld je aan!

Meer informatie en vragen
Meer informatie over de verenigingsmonitor vind je hier. Hoe je een account aanmaakt voor het dashboard en een uitleg van hoe het dashboard werkt vind je in Gebruikershandleiding Benchmark Dashboard en de instructievideo. Heb je hierna nog een vraag of lukt het niet om in te loggen in het dashboard? Neem dan contact op Janine Pleizier via janine.pleizier@nevobo.nl.