fotograaf Hélène Geldof
fotograaf Hélène Geldof
  • Publicatie 25-09-2020

Oproep: vul de Teamtevredenheid-formulieren in

Om de juiste scheidsrechter op het juiste niveau te laten fluiten, is de input van alle verenigingen nodig.

De competitie is weer begonnen en zo zijn alle scheidsrechters ook weer gestart met het begeleiden van de wedstrijden. Van de promotieklasse tot en met de Eredivisie worden alle scheidsrechters aangewezen. Het is voor hen, maar ook voor de verenigingen en teams van belang dat de Teamtevredenheid-formulieren worden ingevuld, want alleen op die manier kan bepaald worden of scheidsrechters op het voor hun juiste niveau wedstrijden leiden, of dat zij wellicht lager of hoger moeten fluiten.

Voorzitter Arbitrage Joep van Iersel, roept iedereen op om voor ieders spelplezier te zorgen, ook die van de scheidsrechter. “In deze tijd van corona, zullen we er samen onze schouders onder moeten zetten. Samen zorgen we ervoor dat de wedstrijden naar tevredenheid zullen verlopen. De scheidsrechter moet uiteraard optreden als het moet, maar ook laten spelen als het kan.”

Hij vervolgt: “De Teamtevredenheid-formulieren kunnen dit weerspiegelen, mits jullie als aanvoerders, spelers en coaches de Teamtevredenheid-formulieren optimaal invullen, van promotieklasse tot en met de Eredivisie! Ik dank jullie bij voorbaat alvast hartelijk voor jullie medewerking.”