Chris Putter en
Chris Putter en
  • Publicatie 11-05-2019
  • Michiel van der Eerden

Chris Putter scheidsrechter van het seizoen

Beste scheidsrechter in Promotieklasse regio Zuid zaterdag gelauwerd

Afgelopen zaterdag 11 mei werd de prijs voor Scheidsrechter van het seizoen in de Promotieklasse (R2) van regio Zuid uitgereikt aan Chris Putter van Volley2B. "De uitstraling en persoonlijkheid van Chris worden door teams en collega-scheidsrechters enorm gewaardeerd. De prijs heeft Chris dan ook meer dan verdiend", was in het commentaar op de arbiter te lezen.

Namens alle teams, de werkgroep Arbitrage Zuid en collega-scheidsrechters, vanaf deze plek nogmaals van harte gefeliciteerd met je titel Chris! Ook alle andere scheidsrechters en officials bedanken we hier van harte voor de inzet afgelopen seizoen. Teams in regio Zuid zien jullie komend seizoen graag terug op de bok! 

NB: De prijs voor de R1 scheidsrechter (3e divisie) zal nog op een later moment worden uitgereikt.