Foto via NLcoach
  • Publicatie 07-01-2019

NLcoach helpt jouw trainers en coaches verder

Verenigingslidmaatschap voor iedere clubtrainer en -coach

Als bestuurder van jouw club weet je het al lang: een goede trainer/coach is essentieel voor het houden en werven van leden. Met het verenigingslidmaatschap van NLcoach regel je het in één keer goed voor al je trainers. En nog voordelig ook!

Met het uitgebalanceerde, collectieve lidmaatschap krijgen jullie trainers, coaches en begeleiders– vrijwillig of betaald – direct en eenvoudig toegang tot de optimale mix van aanvullende en noodzakelijke elementen. Van de aansprakelijkheid- en ongevallenverzekering en online content tot aanvullende opleidingen/bijscholingen en netwerken met collega-trainers en coaches. En dat voor maar € 25 per persoon, per jaar: een investering die je er zó weer uit haalt.

Klik hier voor alle voordelen van het clublidmaatschap en wat NLcoach kan betekenen voor jouw vereniging. 

NLcoach
NLcoach wil er samen met sportclubs in Nederland voor zorgen dat het volledige trainer- en coachkader zich gewaardeerd voelt, dat zij zich kunnen ontwikkelen en dat zij op verantwoorde wijze het vak van trainer, coach, instructeur of begeleider kunnen uitoefenen.

NLcoach komt al jaren op voor de belangen van alle sporttrainers en -coaches en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bijscholingsinstituut. NLcoach is dus dé ondersteunende organisatie om jouw trainers en coaches zo professioneel mogelijk verder te helpen. Zie ook www.nlcoach.nl.