• Publicatie 27-11-2018

Oranje zoekt Oranje Ambassadeurs

Weten jij en je clubgenoten hoe je een feestje moet bouwen? Volg je onze nationale teams graag, beschik je over een aanstekelijk enthousiasme en ben je 18 jaar of ouder?

Dan benoemen wij jou graag tot Ambassadeur van álle nationale (beach)volleybalteams!

Internationale evenementen
Volleybalfans komen de laatste jaren uitstekend aan hun trekken als het gaat om aansprekende evenementen op Nederlands grondgebied. WK’s, EK’s, de Volleyball Nations League, de Golden League, World Tour… Volleybalminnend Nederland kan ook de komende jaren volop live meegenieten van de prestaties van onze nationale teams. Kijk hier voor een actueel overzicht.

Oranje vraagt
Als Oranje Ambassadeur zorg je dat op de tribunes bij al die evenementen een goed Oranje feestje wordt gebouwd. Om dat voor elkaar te krijgen, mobiliseer je zoveel mogelijk van je clubgenoten voor de wedstrijden. Bijvoorbeeld via de social mediakanalen van jouw vereniging, met al dan niet door ons aangeleverde posts. Op die manier zet je jouw vereniging ook nog eens in de spotlights. Last but not least: Kortingskaarten bestellen kan alleen via jou.

Oranje geeft
Als Ambassadeur word je als eerste geïnformeerd over grote internationale evenementen in Nederland. Voor jezelf én je club ontvang je exclusieve aanbiedingen voor Oranje evenementen. Daarnaast nodigen we je een keer per jaar uit voor een Ambassadeursbijeenkomst bij een wedstrijd of toernooi op Nederlandse bodem. Alle nieuwe Ambassadeurs ontvangen een welkomscadeautje.

Join Orange!
Word jij één van onze Oranje Ambassadeurs? Meld je snel aan!

Namens alle Oranje spelers en hun staf vast bedankt voor je support en graag tot ziens op de oranje tribune!