• Publicatie 20-11-2018

Inspiratie en ondersteuning voor clubs op Facebook

Facebook-pagina @Nevobo om werk van vrijwilligers en bestuurders leuker en makkelijker te maken.

Sinds kort is de Nevobo met een eigen account actief op Facebook met als doel het werk van clubbestuurders, commissieleden en andere vrijwilligers leuker, makkelijker en beter te maken. Met deze Facebook-pagina willen we clubs onder meer inspireren, helpen en wijzen op kansen en ondersteuningsmogelijkheden.

Tot op dit moment was de Nevobo hoofdzakelijk actief met het VolleybalNL- en Beachvolleybal-account  op Facebook. Deze pagina’s worden voornamelijk gebruikt voor allerlei ‘fannieuws’ over de eredivisie, nationale teams, breedtesport en evenementen binnen het volleybal en beachvolleybal.

Op Facebook was er nog geen pagina waarmee clubbestuurders en/of -vrijwilligers werden voorzien van content waarmee zij hun clubs verder kunnen helpen. Met de komst van de Nevobo-pagina is dit nu veranderd.

Content die je hier vanaf nu onder meer kunt verwachten:

  • Inspiratie en interessante voorbeelden van volleybalclubs
  • Aankondigingen van bijeenkomsten voor volleybalclubs
  • Handige updates over subsidies en ondersteuningskansen
  • Links naar inspirerende artikelen die jouw club kunnen helpen

Ben jij clubbestuurder, commissielid of vrijwilliger in het volleybal? Volg dan ons via @nevobo en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Heb je medevrijwilligers die zich vooral moeten aansluiten? Spread the word!