• Publicatie 08-11-2018

Video: nagenieten van Volley2018

Volley2018 was een onvergetelijke volleybalzomer. De DELA EK Beachvolleybal, de WK Zitvolleybal en het EK Volleybal voor jongens onder 20 jaar vormden de kern van het multi event.

Een grootschalig programma met side-events en food zorgden ervoor dat vele duizenden Nederlanders actief aan de slag gingen met volleybalactiviteiten en gezonde voeding.

Volley2018 streek neer in acht speelsteden in Nederland: Arnhem, Apeldoorn, Den Haag, Ede, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Venlo. In iedere stad draaide het niet alleen om de topprestaties op het veld en de geweldige sfeer op de tribunes. Vele side-events zorgden voor een heerlijke volleybalsfeer en veel actie en betrokkenheid.

Zo bracht de Join Volleybal Campagne, een programma waarmee de Nevobo samen met de volleybalverenigingen, gemeentes en onderwijs het volleybal versterkt en promoot, vele kinderen in aanraking met de sport. Clubs liften hier - mede door gebruik te maken van subsidiemogelijkheden - in grote mate op mee, waardoor ze zowel het volleybal promootten als zichzelf versterkten. Enkele subsidies zijn overigens nog tot het einde van 2018 aan te vragen.

Volley2018 bevatte ook een baanbrekend food programma, dat de Nevobo samen met Rabobank ontwikkelde. Het concept ‘de Volleybowl’ is inmiddels genomineerd voor een SponsorRing. Bekijk hier de video over Volley 2018 & food.

Video: nagenieten van Volley2018
Geniet met deze video nog een keer na van de onvergetelijke volleybalzomer van Volley2018.