Volleybalcongres 2018 Papendal
  • Publicatie 19-10-2018

Save the date: Volleybalcongres 2019

Noteer 15 juni 2019 alvast in je agenda!

Op 9 juni waren ruim 180 bestuurders/trainers op Papendal bij het Volleybalcongres aanwezig. Naast ‘the sparkle’ van Jamie Morrison was het programma gevuld met goede voorbeelden vanuit verenigingen of tips & trics voor trainers. Het is tijd om uit te kijken naar de volgende editie van het Volleybalcongres. Zorg dat je er weer bij bent, noteer 15 juni alvast in je agenda! De uitnodiging met inschrijf link volgt begin maart.

Hebben jullie komend seizoen een ‘Super Saturday’ gepland staan, gaan jullie starten met ander aanbod voor jeugd of hebben jullie nu een trainersbegeleider binnen de vereniging voor jullie trainers opgeleid? Heb je suggesties voor thema’s of sprekers die je graag terug ziet komen op het programma in 2019, laat het ons dan weten! Op die manier maken we er echt een congres voor en door verenigingen van! 

Effectmeting 2018
We zijn nu een paar maanden verder, de competities zijn weer gestart en wij zijn benieuwd of de deelname aan het Volleybalcongres of het nalezen van de presentaties iets heeft opgeleverd! Graag horen we van de deelnemers van afgelopen jaar wat zij naar aanleiding van deze dag hebben meegenomen richting de verenigingen door het invullen van een korte effectmeting. Het is mogelijk om hier de presentaties van 2018 nogmaals te bekijken.