• Publicatie 04-10-2018

Zoekt jouw club jongens?

Lukt het jullie vereniging om jongens voldoende te blijven enthousiasmeren en ze te behouden voor de club? Of zijn jullie zoekend naar de wijze waarop dit het beste kan?

Het binden en behouden van jongens is voor veel verenigingen een belangrijk aandachtspunt. In navolging van de bijeenkomsten die begin dit jaar in het Westelijk deel van regio Zuid hebben plaatsgevonden, organiseren we nu ook een bijeenkomst in het Oostelijk deel van regio Zuid.

Workshop: Hoe geef je training aan jongens? (praktijk)

Jongens op een uitdagende en aantrekkelijke manier training aanbieden, hoe doe je dat eigenlijk? Aan de hand van deze vraag gaat Matt van Wezel een workshop geven aan trainers uit de omgeving. Matt van Wezel is een bekende naam in de volleybalwereld, hij is voormalig hoofdcoach van Sliedrecht Sport dames 1 en is op dit moment bondscoach van Noorwegen. Hij heeft veel ervaring op het gebied van training geven, waarbij hij creatief, innovatief en enthousiast is. Matt gaat met een groep jongens van VCE/PSV aan de slag om een training op een uitdagende en boeiende manier neer te zetten. Vooraf kan je vragen indienen, zodat Matt deze in zijn training kan verwerken. Hij zal tijdens de training uitleg, tips en trucs geven om een goede training neer te zetten. VT2 en VT3 trainers ontvangen 2 licentiepunten voor het volgen van deze praktijkworkshop.

Datum en tijd: 27 november 2018 19:00 - 21:00                                                                                                                   Locatie: Fontys Sporthogeschool, Theo Koomenlaan 3, Eindhoven

Meld je nu hier aan voor beide bijeenkomsten!