• Publicatie 22-07-2018

Volley2018: Volleybal en voeding sterke combinatie

Volley2018 was méér dan topprestaties op het veld en de geweldige sfeer op de tribunes. Vele side-events zorgden voor een heerlijke volleybalsfeer in de steden en veel actie en betrokkenheid.

Een bijzonder speerpunt tijdens Volley2018 was een omvangrijk foodprogramma van Rabobank, Papendal en de Nevobo. Zo werd in een aantal speelsteden de gezonde en smaakvolle Volley Bowl geserveerd, waren er kookworkshops voor BSO's en vonden in samenwerking met Team:Fit sessies plaats om volleybalclubs te inspireren aan de slag te gaan met een gezonder kantineaanbod.

Deze video brengt het foodprogramma tijdens Volley2018 in beeld:


Met het foodprogramma zetten de partijen zich in om gezonde voeding voor iedereen in Nederland beschikbaar maken. De activiteiten tijdens de grote evenementen helpen een impuls te gevende gezonde, duurzame ambities rondom voeding.