• Publicatie 28-06-2018

Sterke teams bij NK Veteranen

8 juli NK Veteranen

8 Juli vindt de NK Veteranen plaats bij Irene Beach in Bilthoven. Sterke spelers zoals Rick Wiggers en Ed Bontrop maken grote kans op de overwinning.

Aan het toernooi nemen bekende en onbekende teams deel. Het is gebleken dat ook spelers die pas op latere leeftijd zijn begonnen kans maken op de titel. Immers, het is een uitdaging om goed fit te zijn en te zorgen dat het lichaam nog steeds soepel door het zand beweegt. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Naast het winnen gaat het vooral ook om het plezier en de gezelligheid.

Het NK Veteranen is een toernooi voor iedereen die in het jaar dat het toernooi verspeelt wordt minimaal 35 jaar wordt. Er zijn op dit moment de categorieën 70+ en 90+ voor zowel dames als heren. Om deel te nemen aan de 70+ moeten beide spelers van een team dit jaar 35 jaar worden én een gezamenlijke leeftijd hebben van minimaal 70. Voor deelname aan de 90+ is een gezamenlijke leeftijd van 90 een voorwaarde. Natuurlijk is het ook een vereiste dat de deelnemers nog actief zijn met beachvolleybal. Op je vijftigste drie of vier wedstrijden spelen op één dag is immers alleen mogelijk als je in goede conditie bent!

Er is nog plaats voor deelnemers. Inschrijven kan via https://www.volleybal.nl/beachvolleybal/toernooi/2018-nk-veteranen-1/algemeen/info tot a.s. woensdag 12.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/nkveteranen