• Publicatie 27-06-2018

Trainersbijscholingen regio Oost tijdens Volley2018

In Ede en Apeldoorn organiseren we in juli diverse bijscholingen voor trainers.

Om de kennis en kunde van de trainers te vergroten worden er meerdere bijscholingen voor trainers georganiseerd rondom de evenementen in de Volley2018-speelsteden. Alle bijscholingen worden gecombineerd met een wedstrijdbezoek. Voor trainers met een VT-2 en VT-3 licentie levert het volgen van een bijscholing 3 licentiepunten op. Hieronder een beknopt overzicht met de inhoud van de bijscholingen.

Ede - EK Jongens <20

Zaterdag 14 juli - thema Jongensvolleybal
Deze bijscholing is er aandacht voor de specifieke wensen van jongens. Wat betekent dit voor mijn training? En wat voor oefeningen passen hierbij? We laten veel oefeningen direct in de praktijk zien. Daarnaast is er ook ruimte voor vragen van de aanwezige trainers. En laten we mogelijke oplossingen hiervoor ook meteen in de praktijk zien. Ben je geen jongenstrainer, en wil je ook weten hoe je jouw trainingen nog uitdagender kunt maken, ook dan ben je natuurlijk welkom!
Aanmelden en meer info

Woensdag 18 juli - thema Individuele groei van spelers bevorderen en coaching stijlen
Hoe maak ik spelers en teams beter? Welke methode geeft iets extra’s?
Tijdens de bijscholing wordt ingegaan op de kracht van impliciet leren. Wat is de achtergrond hiervan en wat zijn de effecten op het leren. Wat betekent dit voor mij als trainer? In de praktijk gaan we aan de slag met oefeningen waarin dit effect ook duidelijk zichtbaar zal zijn.
Aanmelden en meer info

Apeldoorn - Dela EK Beachvolleybal

Zondag 15 juli - thema Beachvolleybal
Heb jij een VT-2 of VT-3 licentie en wil jij ook graag jouw beachlicentie halen? Dan is deze bijscholing iets voor jou! In één dag krijg je alle informatie waarmee jij beachtrainingen aan jouw team of binnen jouw club kunt gaan geven. Geen examen doen, maar na het volgen van deze bijscholing krijg jij de beachlicentie bijgeschreven. Ook wanneer je ‘gewoon’ graag alles wilt weten over beachvolleybal en het geven van trainingen ben je welkom en is dit een interessante bijscholing!
Aanmelden en meer info