fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 20-06-2018

Topcoach Victor Anfiloff traint de beachtrainer in Rotterdam tijdens volley2018!

Victor Anfiloff geeft op maandagavond 16 juli van 19:00 tot 22:00 uur een beachvolleybal workshop bij de SS Rotterdam.

In het kader van volley2018 zal Victor een drie uur durende beachvolleybal trainersbijscholing geven. Binnen de Nevobo was hij tot eind 2016 Hoofd Opleidingen bij BTN (Beachvolleybal Team Nederland). Op dit moment is Victor Technisch Directeur en hoofdcoach Beachvolleybal van Australië. Graag deelt hij zijn passie, kennis en ervaring in deze workshop met de Nederlandse (beach)trainers. Deelname aan deze workshop geeft (B)VT4/5 trainers 3 licentiepunten. Ook trainers met een lagere licentie zijn welkom en krijgen deze licentiepunten, hou er wel rekening mee dat de inhoud ingestoken is op trainers niveau 4/5.

Inschrijven kost 35 euro en kan hier, er is ruimte voor 30 trainers, de eerste 20 trainers krijgen een ticket voor de middag wedstrijden in Rotterdam.

Update (10 juli) : deze clinic gaat niet door!! in het najaar (sept/okt/nov) zal de clinic alsnog plaatsvinden ergens in of rondom Rotterdam!