Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 06-12-2017

Speciale korting voor Nevobo-leden

Korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis

Voor het behalen van je sportieve doelen moet je fit zijn. Zilveren Kruis vindt de conditie en gezondheid van volleyballers ook belangrijk en biedt alle Nevobo-leden daarom haar voordelige Nationale Sportpolis aan.

Gezond zijn en gezond blijven is voor iedereen belangrijk, ook in 2018! Volleyballen draagt daar zeker aan bij. Daarom profiteer je als Nevobo-lid van een korting en extra voordelen als je een verzekering afsluit bij Zilveren Kruis.

Als Nevobo-lid profiteer je van de voordelen van een zorgverzekering speciaal voor sporters:
-7,5% korting op de basisverzekering;
-10% korting op alle aanvullende verzekeringen;
-10% korting op tandartsverzekeringen;
-Plus bij een aanvullende verzekering een uitgebreid pakket aan sportmedische vergoedingen: psychologische begeleiding; sportprothese/rolstoel; sportmassage; dynamische fietspositiemeting en een sport-of koelbrace.

Meer voordeel:
- Gratis Extra Aanvullend Sport pakket
- De beste zorgverzekering voor sporters volgenssportzorg.nl
- De Keuzehulp van Zilveren Kruis helpt je bij het kiezen van een zorgverzekering die bij je past
- Je vergoeding binnen 3 werkdagen uitbetaald als jij je zorg kosten declareert via Mijn Zilveren Kruis of de app.

Bereken je premie:
Je bepaalt zelf welk pakket het beste bij je past en daarmee ook hoeveel premie je betaalt. Op www.zk.nl/Nevobo bereken je eenvoudig je premie. Daar vind je ook alle informatie over de vergoedingen en kun je je aanmelden. 

Kies je voor korting en voordeel?:
Overstappen naar Zilveren Kruis is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt je huidige zorgverzekering voor je op als je je aanmeldt vóór 1 januari 2018.