Gerry Poetoehena
Gerry Poetoehena
  • Publicatie 19-10-2020

Scheidsrechter Gerry Poetoehena overleden

Vrijdag bereikte ons het droevige nieuws dat scheidsrechter Gerry Poetoehena na een kort ziekbed in het bijzijn van familie is overleden.

Gerry Poetoehena was een groot volleyballiefhebber die veel vrije tijd besteedde aan volleybal, onder andere op de scheidsrechtersstoel. Gerry stond bekend als iemand waar je als vereniging altijd kon aankloppen als het ging om arbitragezaken. Zo ging Gerry Poetoehena regelmatig bij verenigingen langs om meer te vertellen over de spelregels.

Naast scheidsrechter was Gerry ook actief als aanwijzer van de scheidsrechterbegeleiders in regio Zuid, was hij PvB VS3-beoordelaar, begeleider voor scheidsrechters én verenigingsexpert vaardigheidstrainingen voor scheidsrechters.

Onderscheidingen
Gerry nam op 9 september 2018 een Gouden Officialspel in ontvangst voor het meer dan 40 jaar actief zijn als volleybalscheidsrechter. Op 19 september 1992 ontving Gerry een zilveren insigne voor zijn bewezen diensten in de DSA (District Sector Arbitrage).

We wensen de familie van Gerry veel sterkte in deze moeilijke tijd.