Fotohoogendoorn.nl
Fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 04-01-2023

Geef je op voor de opleiding Volleybaltrainer 4

Volleybaltrainer4 (VT4) is de hoogste opleiding voor volleybaltrainers. De VT4 wordt jaarlijks georganiseerd door de Nevobo voor trainers die op 1e, 2e of topdivisieniveau training willen geven.

De eerste twee opleidingsdagen van 2023 zijn gepland op vrijdag 13 en zaterdag 14 januari. 

Wil jij het beste uit jezelf halen? Lees dan meer! 

Met de VT4-opleiding op zak ben jij dé volleybaltrainer die klaar is om te werken met selectieteams binnen één of meerdere verenigingen. Je geeft training, begeleiding en coaching op eerste, tweede of topdivisieniveau, maar ook beschik jij na het volgen van de opleiding over de handvatten om technisch beleid te ontwikkelen en de vereniging hierover te adviseren. Voor deelname aan de VT4-opleiding is een VT3-diploma een voorwaarde. Ook verwachten wij natuurlijk dat je training geeft aan een team.

Ben je een (ex) international of (oud)eredivisiespeler, dan kun je zonder VT3 diploma deelnemen, wanneer je minstens 6 jaar op dit niveau hebt gespeeld én minimaal 6 jaar training hebt gegeven.  

Meer weten en aanmelden!  
Wil je meer weten? Dan verwijzen we je graag door naar deze pagina, waar je onder andere de VT4 informatiegids vindt. Mocht je vragen hebben, ook dan staan we voor je klaar. Je kunt ons bereiken via e-mail: Hilma.kwakkenbos@nevobo.nl en telefoonnummer 06-20497902. 

Ben je er klaar voor? Meld je dan hier aan