fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 23-08-2022

Een gezondere sportomgeving met JOGG-Teamfit

Wil jij van jullie club een gezondere sportomgeving maken? Meld je dan aan voor de JOGG-Teamfit bijeenkomst tijdens het WK. Een mooi programma met als afsluiter het bekijken van de Volleybaldames!

Zetten jullie al stappen naar een gezonder voedingsaanbod? Of werkt jullie sportlocatie al aan een rookvrij sportterrein of verantwoord alcoholbeleid? Of zoek je soms nog naar de juiste strategie of tips? Tijd om inspiratie, ervaring en praktische kennis uit te wisselen tijdens de JOGG-Teamfit bijeenkomst op woensdag 28 september. Sluit jij aan met jullie club?

WK Volleybal & JOGG-Teamfit
Bij JOGG-Teamfit werken ze graag samen aan een gezondere toekomst voor onze jeugd, dus ook met jullie club. Dit doen ze onder andere met NOC*NSF, gemeenten en sportbonden, zoals wij. Én dat sportevenementen en een gezondere leefstijl goed bij elkaar passen laten wij, Tig Sports, Provincie Gelderland én JOGG graag zien. Dit jaar vindt van 23 september – 15 oktober het WK Volleybal Vrouwen in Nederland en Polen plaats. Gezonder voedingsaanbod maakt een belangrijk onderdeel uit van dit WK.

Wie serveren er op woensdag 28 september? 
Laat je verrassen op het Gelre Food Plaza. Hier wordt van 23 september tot 2 oktober gezondere en duurzame voeding geserveerd. Dit betekent innovatieve en duurzame organisaties met aantrekkelijke ingrediënten, menu’s, foodtrucks en/ of andere leuke concepten. Na een hapje en kijkje in de keuken kan je vervolgens genieten van de spannende WK volleybalwedstrijd tussen Nederland – Puerto Rico. Sluit aan met jullie club!

Programma
16.30 uur: Aanvang/inloop
17.00 uur: Start JOGG-Teamfit bijeenkomst
20.00 uur: Start wedstrijd Volleybaldames - Puerto Rico

Locatie: Arnhemse Gelredome

Meld je aan!
Wil je deze bijeenkomst en de wedstrijd niet missen? Meld je dan snel aan via deze link, want vol = vol.  Heb je vragen? Mail dan naar info@teamfit.nl. Meer informatie over het programma en kaarten volgt later.