fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 17-05-2022

De beker van het WK Volleybal bij jouw vereniging!

In aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen 2022 trekt de Trophy Tour door het land. De beker is te bewonderen op verschillende evenementen, maar kan ook bij jouw vereniging langskomen. Meld je snel aan!

Wat is de Trophy Tour?
Het WK Volleybal Vrouwen 2022 vindt in september voor de eerste keer plaats in Nederland. In aanloop naar dit bijzondere toernooi trekt de enige echte beker door het land! De Trophy Tour komt langs verschillende plekken in Nederland, zoals de oefeninterlands van de Volleybaldames en de Volleybaldirect Open.

Hoe ziet de Trophy Tour eruit?
De beker staat in de speciale Trophy Tour-stand, waar je met de mooie trofee op de foto kan. Een photobooth legt dit direct vast, waardoor de foto gelijk mee naar huis te nemen is. Check deze video voor een impressie!

Ook bij jouw vereniging?
In de periode van 1 juni t/m 18 september 2022 bieden we ook de mogelijkheid voor clubs om zich in te schrijven voor de Trophy Tour. Laat ons via het formulier hieronder weten waarom de Trophy Tour bij jouw club langs moet komen! 

Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar, dus zorg ervoor dat je ons weet te overtuigen waarom de beker juist bij jou langs moet komen. De deadline voor het invullen van het formulier is 29 mei 2022. Vervolgens checken wij, als organisatie, de beschikbaarheid. Clubs krijgen uiterlijk 1 juni een reactie naar aanleiding van hun aanmelding.

Meld jouw vereniging hier aan!