Gelderse clubs en bekerfinalisten helpen Voedselbank!
Gelderse clubs en bekerfinalisten helpen Voedselbank!
  • Publicatie 25-04-2022

Veel voedsel ingezameld voor de Voedselbank

Met 12 clubs, de 4 bekerfinalisten en clubs uit de Official Team Host gemeenten, hebben we ons ingezet voor vele gezinnen tijdens de inzamelingsweek voor de Voedselbank.

In het teken van het WK Volleybal Vrouwen hebben we een week lang samen met clubs voedsel ingezameld voor de Voedselbank. Op maandag 18 april trapten de 4 bekerfinalisten Lycurgus Volleybal, Rabobank Orion Volleybal, Sliedrecht Sport en VV Utrecht Volleybal  de inzamelingsweek af. Dinsdag 19 april volgden 8 clubs uit de Official Team Host gemeenten. Volleybal Vereniging Harderwijk, Dros-Alterno Apeldoorn, het Arnhemse Aetos, Trivos uit Wijchen, Volleybalvereniging Boemerang-Komeet uit Druten, het Doetinchemse Orion en Volleybalvereniging Labyellov uit Zevenaar zamelden een week lang voedsel in voor gezinnen die dit keihard nodig hebben. Leden, fans, scheidsrechters en andere vrijwilligers konden aan de hand van een ‘boodschappenlijstje’ hun voedsel doneren en met succes!

Maatschappelijk thema WK Volleybal Vrouwen: vitaliteit
Tijdens dit WK Volleybal Vrouwen 2022 in Nederland, dat plaatsvindt van 23 september tot en met 15 oktober, staan er een aantal maatschappelijke thema’s centraal, waarvan vitaliteit (bewegen en gezonde voeding) er een is. De Nevobo focust zich op dit thema, omdat bewegen en gezonde voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het zorgt ervoor dat je je fit voelt en de bond vindt samen met haar verenigingen dat iedereen dit verdient. Om zoveel mogelijk gezinnen die kans te bieden, is deze bijzondere inzamelingsweek georganiseerd en met succes!

Veel voedsel ingezameld
Graag geven we jullie een korte impressie van al het voedsel dat door de verschillende clubs is ingezameld. Het kan zijn dat we hieronder niet van iedere club een impressie tonen, maar dat houdt niet in dat zij zich niet keihard hebben ingezet voor deze inzameling.

Bedankt voor jullie inzet!
Namens de Voedselbank, de vele gezinnen die hier gebruik van moeten maken en ons, dank voor jullie geweldige inzet!