Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 10-12-2021

Maak in Clubdesigns een kerstkaart voor jouw leden

Waar je normaal gesproken rond Kerst samenkomt met je leden, is ook dit jaar alles anders. Toch kun je als club van je laten horen met de volleybalkerstkaarten in Clubdesigns!

Wil jij een persoonlijke volleybalkerstkaart versturen naar je leden? Maak dan nu gebruik van de beschikbare kerstkaarten in onze tool Clubdesigns. Totaal zijn er vier verschillende designs beschikbaar waar je jullie verenigingslogo en foto’s aan toe kunt voegen én kleuren kunt aanpassen. Uiteraard is er ook ruimte voor een persoonlijke tekst!

Kerstkaart klaar? Versturen maar!
Via Clubdesigns kun je ook direct je kaarten laten drukken via drukwerkdeal.nl. Deze worden op een door jou opgegeven adres afgeleverd, zodat je zelf zorg kunt dragen voor de verzending naar je leden. Liever de kerstkaarten zelf afdrukken? Ook dat is mogelijk.

Delen via social media
Verstuur je liever geen volleybalkerstkaart, maar wil je wel gebruikmaken van één van de vier designs om vervolgens te delen via social media? Ook dan kun je gebruikmaken van Clubdesigns. Voeg hiervoor je verenigingslogo en foto’s toe, kies zelf je kleuren, pas de tekst aan, download jouw kerstkaart als JPG én deel deze via de social mediakanalen van jouw vereniging.

Red je het niet om de kaarten voor de Kerst op de bus te doen? Maak er dan een nieuwjaarskaart van!