Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 16-09-2021

Reminder: Wijzigingen jeugdcompetitie 2021-2022

Afgelopen maart communiceerden we over de vernieuwde opzet jeugdcompetitie. Deze vernieuwde opzet, die dit seizoen ingaat, heeft als doel om volleybal aantrekkelijk te houden. Lees goed door!

Afgelopen seizoenen werden de jeugdcompetities door onze vier regio’s afzonderlijk van elkaar georganiseerd. Hierbij waren er tussen de regio’s ook enkele verschillen in de manier van organiseren en speelwijze. In het belang van de volleybalsport is er zorgvuldig gekeken naar waar de verschillen gelijkgetrokken konden worden.

Door een aantal aanpassingen door te voeren is er meer harmonisatie tussen de vier regio’s en wordt er tegelijkertijd gehoor gegeven aan de wensen van de verenigingen. De aanpassingen zijn gemaakt op het gebied van nethoogte, veldafmetingen en serviceregeling. In het document Vernieuwde opzet jeugdcompetitie staat kort beschreven welke aanpassingen er zijn gedaan.

Raadpleeg Vernieuwde opzet Jeugdcompetitie