Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 24-08-2021

Nationale Jeugdvolleybaldag voor de CMV!

Al aangemeld voor de Nationale Jeugdvolleybaldag op 11 september? Samen met Aetos organiseren we een CMV-voorbereidingstoernooi, clinics voor de Volleybalspeeltuin én Action Volley. Mis het niet!

De nieuwe competitie staat voor de deur, na lang wachten mogen we eindelijk weer los in september! Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen worden er begin september vele toernooien georganiseerd, ook voor de CMV-jeugd. 

CMV-voorbereidingstoernooi én clinics voor trainers! 
Samen met Aetos organiseren we op zaterdag 11 september, 09.30 uur, een leuke en leerzame dag voor de kinderen, maar ook zeker voor de aanwezige trainers en begeleiders. Zo vindt er op de Nationale Jeugdvolleybaldag een groot CMV-voorbereidingstoernooi plaats waar zo'n 200 kinderen aan deelnemen, maar worden er, onder leiding van Guus Klein Langhorst en Guus Kemper, ook Volleybalspeeltuin- en Action Volley-clinics georganiseerd, zodat jij goed kennis kunt maken met dit aanbod voor de jongste jeugd. Gedurende de clinics kunnen de kinderen gebruikmaken van alle aanwezige spellen en uitdagingen die behoren bij de Volleybalspeeltuin en Action Volley!

Nog niet aangemeld? Doe dit snel!
Je kunt er nog bij zijn, maar wees snel. De inschrijving sluit op maandag 30 augustus! Wil jij je CMV-jeugd een onvergetelijke dag bezorgen en zelf profiteren van de clinics? Meld je dan aan via onderstaande button.

Meld je aan!

Dé vernieuwde Volleybalbus!
Daarnaast is ook onze volledig vernieuwde Volleybalbus erbij deze dag! Jouw CMV-jeugd kan de spellen in de bus op een vrij moment uitproberen! Nog een reden dus om erbij te zijn.

Gelderse Volleybalmaand
De Nationale Jeugdvolleybaldag is onderdeel van de Gelderse Volleybalmaand, waarin een maand lang volleybal centraal staat. Bekijk via onderstaande button wat er tijdens de Gelderse Volleybalmaand nog meer wordt geboden aan volleybalactiviteiten. Ook kun je kans maken op vrijkaarten voor de Volleybal Nations League dames in 2022. Benieuwd?

Check het aanbod en maak kans op prijzen!

Contact
Wil je meer weten over deze dag, bijvoorbeeld over de Volleybalspeeltuin en Action Volley, lees dan ons vorige nieuwsbericht. Wil je meer weten over de toernooidag bij Aetos, neem dan contact op met Daan Krijnen via jeugdtoernooi@aetos.nl.

Geef je nu op voor het CMV-toernooi en de clinics Action Volley en Volleybalspeeltuin