UNLOCK Utrecht
UNLOCK Utrecht
  • Publicatie 21-07-2021

Inschrijving UNLOCK Utrecht verlengd: 1 augustus

Voorbereiden op het nieuwe indoorseizoen? UNLOCK Utrecht maakt dit mogelijk op zaterdag 28 augustus! De mogelijkheid tot inschrijven is verlengd tot en met 1 augustus. Wees er snel bij!

Langzaamaan komt het einde van corona in zicht en daarmee kunnen we ons vizier gaan richten op het nieuwe seizoen! Een goede voorbereiding mag dan ook niet ontbreken. Wij hebben voor jouw team een mooi aanbod waarmee we het indoorseizoen stijlvol aftrappen, namelijk met UNLOCK Utrecht op zaterdag 28 augustus!

Voor ieder niveau een toernooi! 
Op verschillende locaties in en om Utrecht worden voorbereidingstoernooien voor senioren, jeugd en recreanten georganiseerd, voor ieder niveau. Kortom, jouw team kan erbij zijn! Kosten? €25,- voor een halve dag en €50,- voor de hele dag volleyballen! 

Inschrijving geopend 
De inschrijving is geopend voor de hele volleybalgemeenschap! Ben jij erbij? Schrijf je dan snel in via onderstaande link. Hiervoor heb je uiterlijk tot en met zondag 1 augustus de tijd.  Via onderstaande verwijzing vind je ook meer informatie over onder andere de speellocaties! 

Schrijf je snel in voor UNLOCK Utrecht!

UNLOCK Utrecht wordt mogelijk door verschillende volleybalverenigingen uit de regio Utrecht, Sportworx en toVerpOT.