Clubheld van het Jaar
Clubheld van het Jaar
  • Publicatie 05-07-2021

Kees Sleurink is Clubheld van het Jaar 2021!

De volleybalgemeenschap heeft haar keuze gemaakt: Kees Sleurink is met 151 stemmen als winnaar uit de bus gekomen.

De volleybalgemeenschap heeft een week lang mogen stemmen op zijn of haar favoriete Clubheld. Kees Sleurink (VC Zwolle/Voorsterslag en Reflex Kampen), Jack Harder (Volleybalvereniging Haarlemmermeer Zuid) & Lou Peeters (Vc HHC Hornerhof) maakten er een spannende race van, maar uiteindelijk trok Kees Sleurink van VC Zwolle/Voorsterslag en Reflex Kampen aan het langste eind. Met maar liefst 151 stemmen kwam Kees als winnaar uit de koker.

Waarom Kees Clubheld van het Jaar is geworden
Iedereen kon zijn of haar Clubheld van het Jaar nomineren, zo kwam ook Kees op de lijst met kanshebbers. De motivatie om Kees tot Clubheld van het Jaar te kronen is als volgt:

"Kees is al zo’n 20 jaar actief als vrijwilliger en heeft zich in dit bijzondere coronajaar heel erg ingezet om de talentvolle jongens uit Zwolle, Kampen en Hoogeveen steeds maar trainingen te blijven aanbieden. Vereniging-overstijgend om ook jongens die geen team hebben dat doortraint, de mogelijkheid te bieden om met elkaar goed bezig te zijn. Tijdens de lockdown beachen, ook al was het erg koud. En toen het weer voorzichtig mocht, direct de sporthal in Kampen open zetten voor de jongens uit de regio. En alles zonder vergoeding. Want Kees is zo'n clubheld, zo'n uber-vrijwilliger dat hij een vrijwilligersvergoeding niet nodig vindt. Grote topper!!"

De prijzen waarmee Kees naar huis gaat
Naast de titel ‘Clubheld van het Jaar’, zet de Nevobo Kees in het zonnetje middels een leuk artikel die binnenkort wordt gedeeld. Maar dit is uiteraard nog niet alles. De winnaar ontvangt een mooie dinercheque, zodat hij een lekker avondje kan genieten bij een restaurant naar keuze.

Ook de vereniging profiteert van de winst van Kees! VC Zwolle/Voorsterslag krijgt namelijk een jaarlang gratis toegang tot de vrijwilligersapp Taakie t.w.v. € 180.

Benieuwd naar de andere nominaties? Je vindt ze hier.