Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 28-06-2021

Stem op jouw Clubheld van het Jaar!

De top 3 vrijwilligers van het jaar is bekend! Wie moet er volgens jou winnen? Lees de nominaties en breng je stem uit!

Afgelopen seizoen is er één om nooit te vergeten. Waar iedereen hoopvol van start ging in september met de competitie, gooide het coronavirus al snel roet in het eten. Iedere persconferentie zaten vele vrijwilligers klaar om de mogelijkheden die er wel waren te benutten. Was er ruimte om een training te organiseren? Dan zorgden zij ervoor! Was dit een tijdje niet mogelijk? Dan organiseerden zij leuke onlineactiviteiten, initieerden zij wandelingen met verenigingsleden of werd er een belronde georganiseerd, zolang er maar aandacht was én is voor elkaar. Kortom, er is veel gevraagd van alle vrijwilligers die volleyballend Nederland rijk is, maar ze deden het voor jou en voor de sport. Wie is jouw ‘Clubheld van het Jaar’?

Breng je stem uit via de poll op de Facebook-pagina van VolleybalNL! Dit kan t/m zondag 4 juli 2021.

Nominaties
Elke vrijwilliger werd genomineerd door iemand anders. Lees hieronder de motivaties!

Kees Sleurink (VC Zwolle/Voorsterslag en Reflex Kampen)
"Kees is al zo’n 20 jaar actief als vrijwilliger en heeft zich in dit bijzondere coronajaar heel erg ingezet om de talentvolle jongens uit Zwolle, Kampen en Hoogeveen steeds maar trainingen te blijven aanbieden. Vereniging-overstijgend om ook jongens die geen team hebben dat doortraint, de mogelijkheid te bieden om met elkaar goed bezig te zijn. Tijdens de lockdown beachen, ook al was het erg koud. En toen het weer voorzichtig mocht, direct de sporthal in Kampen open zetten voor de jongens uit de regio. En alles zonder vergoeding. Want Kees is zo'n clubheld, zo'n uber-vrijwilliger dat hij een vrijwilligersvergoeding niet nodig vindt. Grote topper!!"


Jack Harder (Volleybalvereniging Haarlemmermeer Zuid)

"Jack volleybalt al 50 jaar en is zolang men zich kan herinneren vrijwilliger voor de club. Voor vrijwel iedereen in de vereniging is hij een steun en toeverlaat als het gaat om volleybal en van alles daarbuiten. Je kan bij hem terecht met al je volleybal gerelateerde vragen en hij heeft altijd een goede tip of mooi compliment voor je klaar. Hij begeleidt al jarenlang jeugdteams vanaf de C naar een mooi niveau bij de overstap van de A naar senioren. Hij heeft jarenlang zorg gedragen voor al het materiaal en hij draagt nog steeds zorg voor de vereniging, want hij weet ook alles van de EHBO-kunst. Een extra wedstrijd fluiten of coachen, geen probleem: bel Jack en hij staat voor je klaar. Wil je iets geregeld hebben op de website of in de mailserver? Even Jack bellen. Wil je iets organiseren en zeker weten dat je alles goed overdacht hebt? Even Jack bellen. Jack is een echte verbindingsfactor. Hij weet mensen samen te brengen en samen te laten werken. Hij creëert echte teams die voor elkaar, bij wijze van spreken, door het vuur gaan en hij staat altijd voor iedereen klaar. Kortom, Jack is een echte clubheld. Bovendien wordt hij bijna 60 en daarom verdient hij na zoveel jaar trouwe inzet de titel Clubheld van het Jaar 2021!"

Lou Peeters (Vc HHC Hornerhof)
"Lou is al zo’n 40 jaar actief als vrijwilliger en speelt al zolang ik hem ken bij Vc HHC. Hij is daarbij ook scheidsrechter, regio scheidsrechter en scheidsrechter coordinator. Sinds 5 jaar is hij betrokken bij BEACH SPORTS LEUDAL. Hij heeft meegeholpen om van een leeg gebouw een kantine te maken: van het plaatsen van toiletten tot het maken van een keuken, het maken van palen voor de netten tot het aan leggen van water, electra en het onderhoud van de gehele accommodatie. Tijdens toernooien is hij aanwezig om alle klusjes die er gedaan moeten worden te doen. Lou is altijd bereid om waar dan ook een handje bij te steken. Problemen op te lossen waar mogelijk. Dit kan zijn van het vervangen van een scheidsrechter tot het oplossen van problemen op Beach sports leudal."

Dé prijzen!
Naast de titel ‘Clubheld van het Jaar’, zetten wij de winnaar ook in het zonnetje middels een leuk artikel die we achteraf zullen maken met de gelukkige. Maar dit is uiteraard nog niet alles. De winnaar ontvangt een mooie dinercheque, zodat hij of zij een lekker avondje kan genieten bij een restaurant naar keuze.

Ook de vereniging valt in de prijzen! De vereniging van de winnende vrijwilliger krijgt een jaarlang gratis toegang tot de vrijwilligersapp Taakie t.w.v. € 180.