Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 10-06-2021

Clubheld van het Jaar gaat van start!

Afgelopen jaar heeft maar weer eens bewezen hoeveel werk vrijwilligers verzetten. Verdient een van jullie vrijwilligers de titel Clubheld van het Jaar? Nomineer hem of haar snel!

Afgelopen seizoen is er één om nooit te vergeten. Waar we hoopvol van start gingen in september met de competitie, gooide het coronavirus al snel roet in het eten. Iedere persconferentie zaten vele vrijwilligers klaar om de mogelijkheden die er wel waren te benutten. Was er ruimte om een training te organiseren? Dan zorgden zij ervoor! Was dit een tijdje niet mogelijk? Dan organiseerden zij leuke onlineactiviteiten, initieerden zij wandelingen met verenigingsleden of werd er een belronde georganiseerd, zolang er maar aandacht was én is voor elkaar. Kortom, er is veel gevraagd van alle vrijwilligers die volleyballend Nederland rijk is, maar ze deden het voor ons, voor de volleyballers, voor de sport. Daarom verdienen zij om in het zonnetje gezet te worden. Wie is jouw ‘Clubheld van het Jaar’? 

Nomineer jouw Clubheld van het Jaar! 
Vanaf vandaag heb jij de mogelijkheid om jouw ‘Clubheld van het Jaar’ te nomineren. Vertel ons waarom hij of zij deze titel verdient en wellicht komt jouw vrijwilliger wel als winnaar uit de bus! 

Nomineer jouw ‘Clubheld van het Jaar’! 

Dé prijzen! 
Naast de titel ‘Clubheld van het Jaar’, zetten wij de winnaar ook in het zonnetje middels een leuk artikel die we achteraf zullen maken met de gelukkige. Maar dit is uiteraard nog niet alles. De winnaar ontvangt een mooie dinercheque, zodat hij of zij een lekker avondje kan genieten bij een restaurant naar keuze.  

Ook als vereniging val je in de prijzen! Als jouw vrijwilliger ervandoor gaat met de titel, krijgt jouw vereniging een jaarlang gratis toegang tot de vrijwilligersapp Taakie t.w.v. € 180.  

Tijdslijnen 
De nominatie is per vandaag, donderdag 10 juni, geopend en sluit op donderdag 24 juni. De juryleden nemen vervolgens enkele dagen de tijd om de nominaties te beoordelen en maken op maandag 28 juni bekend wie er in de top 3 geëindigd zijn.  

Stemmen op de top 3!  
Vanaf maandag 28 juni ligt het lot van de vrijwilliger in de handen van volleyballend Nederland. Op de Facebook-pagina van VolleybalNL openen we namelijk dé poll ‘Clubheld van het Jaar’ waar iedereen aan kan deelnemen. Hoe weet je op wie je stemt? Op www.volleybal.nl delen we de inzendingen van de top 3 waarin iedereen kan nalezen waarom hij of zij het verdient om als winnaar uit de bus te komen. De poll sluit op maandag 5 juli om 12.00 uur waarna we de winnaar bekend zullen maken! 

Wie is jouw Clubheld van het Jaar?