fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 20-04-2021

Stap 1 openingsplan: Einde avondklok per 28 april

Op dinsdag 20 april werd bekendgemaakt dat de eerste stap uit het openingsplan gezet kan worden. Dit houdt in dat er per woensdag 28 april een einde komt aan de avondklok.

Dinsdag 20 april maakten demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van VWS Hugo De Jonge bekend dat de eerste stap uit het openingsplan gezet kan worden. Dit houdt in dat er onder andere een einde komt aan de avondklok.

Eerste positieve ontwikkeling voor de sport
Vele volleybalverenigingen moeten flink hun best doen om ieder team de kans te bieden om gebruik te maken van de trainingsmogelijkheden. Nu de avondklok per woensdag 28 april verdwijnt ontstaan er meer mogelijkheden voor de buitensport.

Volgende stappen openingsplan
De volgende stap binnen het openingsplan kan hopelijk gezet worden per woensdag 12 mei. In het openingsplan wordt gesproken over het verruimen van de mogelijkheden voor de buitensport, onder voorwaarden. Wat dit exact inhoudt, is nog niet bekend. Hierover volgt naar verwachting op maandag 3 mei een nieuwe persconferentie.  

Bekijk hier het openingsplan

Houd jij je leden in beweging?  
Tot het moment er weer ‘gewoon’ gesport mag worden, blijven we ons inzetten en informatie delen om met elkaar buiten te volleyballen in het zand, op het gras of met alternatieve activiteiten in beweging te blijven. Benieuwd wat je kunt doen? We hebben een aantal goede voorbeelden van verenigingen verzameld.

Laat je inspireren!

Huidige maatregelen 
Om te voldoen aan alle richtlijnen vanuit de overheid hebben we een pagina met hulpmiddelen en verwijzingen ingericht. Raadpleeg onze pagina Organisatie outdoor volleybal voor alle hulpmiddelen, zoals het protocol verantwoord sporten, communicatiemiddelen voor op de beachaccommodatie, de FAQ NOC*NSF en meer.

Raadpleeg Organisatie outdoor volleybal