Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 04-03-2021

Investeer in jouw trainers met Scherp Volleybal

Goed opgeleide trainers zijn van essentieel belang voor verenigingen. Maar hoe zorg je ervoor dat ze goed opgeleid zijn? Scherp Volleybal vertelt graag meer hoe zij daarin ondersteunen.

Het coronavirus heeft grote invloed op bewegend Nederland. Dat kan een excuus zijn voor volleybaltrainers om een stapje terug te doen, maar gelukkig zien wij ook heel veel trainers deze rustige periode juist gebruiken om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit geldt ook voor verenigingen die haar trainers stimuleert om ook nu te blijven ontwikkelen. Het online aanbod van de verschillende volleybalondernemers helpt ze hierbij.  

Scherp Volleybal biedt: ‘De Trainersschool’ 
Door het coronavirus hebben de volleybalondernemers de ruimte gevonden om het huidige opleidingsaanbod anders in te gaan richten, zoals het online aanbieden van verschillende workshops. Maar Scherp Volleybal biedt meer met de pilot 'De Trainersschool'.

Het idee van ‘De Trainersschool’ 
Scherp Volleybal biedt sinds vorig jaar ook een abonnementsvorm aan onder de noemer ‘De Trainersschool’. Dit abonnement is speciaal voor verenigingen die structureel willen investeren in de kwaliteit van hun trainers.  

Het idee van ‘De Trainersschool’ is simpel. Verspreid over 32 weken is er iedere week verspreid door Regio West een workshop op VT2- of VT3-niveau, die allen los van elkaar bijgewoond kunnen worden. Wanneer een trainer minimaal vier workshops heeft gevolgd, kan hij of zij zich aanmelden voor het examen (Proeve van Bekwaamheid). Na afronding beschikt jouw vereniging over een kwalitatief goed opgeleide en gediplomeerde trainer die jong en oud met plezier in beweging brengt. 

Ontdek de voordelen van ‘De Trainersschool’ 
Met het abonnement kun je alle trainers binnen de vereniging laten deelnemen aan de verschillende workshops voor een vaste prijs van € 1.250. Wil je een trainer individueel laten profiteren van de voordelen? Dan betaal je slechts € 200. Ten opzichte van de reguliere opleidingen is dit een forse besparing! 

Nog meer voordelen 
Door het continue aanbod van workshops verspreid over 32 weken, met altijd minimaal één workshop per week, zit er altijd wel een workshop tussen waarbij jouw trainer kan aansluiten. Ook zorgt Scherp Volleybal voor een juiste spreiding over de verschillende plaatsen in Regio West met mogelijk zelfs een workshop in jullie eigen hal.  

Investeer in je trainers 
Natuurlijk gaan we ervanuit dat we komend volleybalseizoen gewoon weer de zaal in kunnen, dus wil jij investeren in je trainers? Maak dan gebruik van het aanbod van Scherp Volleybal. Meer weten over de pilot ‘De Trainersschool? Ga dan naar de website van Scherp Volleybal of neem contact op met Scherp Volleybal via info@scherp-volleybal.nl. 

Bekijk hier het aanbod van alle volleybalondernemers!