fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 16-02-2021

Kijk terug: webinar Beachvolleybaltraining geven!

Onlangs vond de webinar ‘Beachvolleybaltraining geven!’ voor trainers plaats. Maar liefst 140 deelnemers ontvingen de juiste handvatten om een aantrekkelijke beachtraining te organiseren. Benieuwd?

Op zondag 14 februari waren maar liefst 140 geïnteresseerden, veelal trainers, aanwezig bij de webinar ‘Beachvolleybaltraining geven!’. Specialisten Paul van der Ven, oprichter van La Playa Blanca én trainer/coach bij het eerste herenteam van Sliedrecht Sport, én Allard Jongsma, eigenaar en opleider bij Trainerleert, gingen uitvoerig in op de vraag: ‘Hoe verzorg je een aantrekkelijke beachvolleybaltraining voor jong en oud?’.

Vele tips en ervaringen werden gedeeld. Tijdens de webinar werd er onder andere stilgestaan bij de inhoudelijke vormgeving van een training, het omgaan met verschillende ondergronden (anders dan zand) en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als beachvolleybaltrainer.

Kijk terug: webinar ‘Beachvolleybaltraining geven!’
Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang krijgt tot de informatie, tips en ervaringen die zijn gedeeld tijdens de webinar. Zo kan iedereen een aantrekkelijke beachvolleybaltraining organiseren voor de jeugd én hopelijk binnenkort ook weer voor de senioren.


Bekijk hier de PowerPoint-presentatie van de webinar: Beachvolleybaltraining geven!