fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 18-01-2021

Geen Volleybaldirect Open (NOJK) 2020-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 januari hebben wij moeten besluiten dat de Volleybaldirect Open (NOJK) dit seizoen definitief wordt gecanceld.

Vorige week dinsdag, 12 januari, werd bekendgemaakt dat de lockdown tot in ieder geval 10 februari wordt verlengd. Het uitspelen van een (halve) competitie behoorde hierdoor al niet meer tot de mogelijkheden. Ook hebben wij door de verlenging van de lockdown moeten besluiten dat de Volleydirect Open (NOJK) definitief niet doorgaat.

We begrijpen dat dit een enorme teleurstelling is voor de vele jeugdvolleyballers die nu deel zouden nemen aan de halve finales op zaterdag 20 februari van de Volleybaldirect Open (NOJK) én mogelijk zelfs aan de finales op zaterdag 3 april. Gezien de huidige situatie en de vele onzekerheden is dit in onze ogen de juiste beslissing om de Volleybaldirect Open (NOJK) te cancelen voor dit seizoen.

Spelen van wedstrijden
Zodra het coronavirus het toelaat, organiseren we wel weer wedstrijden. Deze wedstrijden vinden voor zoveel mogelijk plaats conform de resterende wedstrijdschema’s binnen de huidige poules. Zoals eerder aangegeven vindt er geen P/D plaats, maar zorgen we er hiermee voor dat er weer zoveel mogelijk gevolleybald kan worden. Uiteraard zullen we eerst inventariseren welke teams willen spelen.