Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 19-11-2020

FAQ NOC*NSF en FAQ Indoor volleybal geüpdatet

De FAQ NOC*NSF en FAQ Indoor volleybal zijn geüpdatet naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 17 november.

FAQ NOC*NSF
Bij NOC*NSF komen veel vragen binnen, daarom hebben zij een lijst met veelgestelde vragen opgesteld, opgedeeld in meerdere categorieën. Deze FAQ wordt doorlopend gewijzigd.

Raadpleeg FAQ NOC*NSF

FAQ Indoor volleybal
De afgekondigde maatregelen die per woensdag 14 oktober van kracht zijn zorgen logischerwijs ook voor vele volleybalspecifieke vragen van verenigingen. Om die reden hebben we de meestgestelde vragen die betrekking hebben op het volleybal voor jullie op een rijtje gezet. De vernieuwde volleybalspecifieke FAQ vind je ook op de pagina Organisatie indoor volleybal.

Raadpleeg FAQ Indoor volleybal

Wij staan voor je klaar!
Heb je vragen over de inhoud van het protocol? Neem dan contact op met de medewerkers wedstrijdwezen uit jouw regio. Voor algemene vragen over de toepassing van het protocol kun je contact opnemen met Janine Pleizier via janine.pleizier@nevobo.nl.