fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 18-11-2020

Protocol verantwoord sporten geüpdatet

Het landelijk protocol verantwoord sporten NOC*NSF is geüpdatet naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 17 november.

Zoals aangekondigd worden vanaf 19 november 00.00 uur de verscherpte maatregelen van 4 november met betrekking tot de groepsgrootte voor senioren versoepeld van 2 naar 4 personen. De overige maatregelen die gelden per 14 oktober blijven van kracht tot in ieder geval begin december, dan beslist het kabinet of de maatregelen kunnen worden aangepast.

Landelijk protocol geüpdatet
Om als sportvereniging te voldoen aan alle gestelde richtlijnen is het landelijk protocol verantwoord sporten NOC*NSF geüpdatet. Lees deze goed door.

Raadpleeg landelijk protocol verantwoord sporten

FAQ NOC*NSF en FAQ Indoor Volleybal 
Op basis van de teruggedraaide maatregelen die per 14 oktober van kracht zijn, wordt de FAQ NOC*NSF en FAQ Indoor Volleybal op donderdag 19 november geüpdatet. Houd www.nevobo.nl en de social media in de gaten om op de hoogte te blijven. 

Wij staan voor je klaar!
Heb je vragen over de inhoud van de protocollen? Neem dan contact op met de medewerkers wedstrijdwezen uit jouw regio. Voor algemene vragen over de toepassing van het protocol kun je contact opnemen met Janine Pleizier via janine.pleizier@nevobo.nl. 

Organisatie indoor volleybal
Bekijk ook onze pagina Organisatie indoor volleybal voor meer informatie en hulpmiddelen zoals spel- en oefenvormen.

Ga naar Organisatie indoor volleybal