fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 14-10-2020

Landelijk protocol geüpdatet

Het landelijk protocol verantwoord sporten NOC*NSF is geüpdatet op basis van de afgekondigde aanvullende maatregelen die ingaan per 14 oktober 22.00 uur.

Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober werden er aanvullende maatregelen afgekondigd door premier Rutte en minister De Jonge om het coronavirus de kop in te drukken. Om als sportvereniging te voldoen aan alle gestelde richtlijnen is het landelijk protocol verantwoord sporten NOC*NSF geüpdatet.

Raadpleeg landelijk protocol verantwoord sporten

Een van de belangrijke punten vanuit het protocol verantwoord sporten luidt als volgt:

Kinderen en jeugd die qua leeftijd vallen onder juniorencompetitie zijn uitgezonderd van groepjes van 4 en maximaal 30 personen. Wanneer er binnen in dezelfde ruimte sporters vanaf 18 jaar samen met jeugd en kinderen sporten dan gelden wel de aantallen van maximaal 30 personen. En voor sporters vanaf 18 jaar de 1,5 meter en groepjes van maximaal 4 personen. 

FAQ NOC*NSF
De FAQ van NOC*NSF is ook bijgewerkt op basis van de afgekondigde maatregelen per woensdag 14 oktober. 

Protocol indoor volleybal
Voorafgaand aan de persconferentie van dinsdag 13 oktober hadden we ook een aanvullend protocol indoor volleybal. Dit aanvullende protocol is in zijn geheel vervallen, omdat het landelijk protocol verantwoord sporten volstaat. Lees dit gewijzigde landelijk protocol verantwoord sporten goed door om de nieuwe situatie per woensdag 14 oktober scherp te hebben.

FAQ indoor volleybal
De FAQ Indoor volleybal vind je op onze pagina Organisatie indoor volleybal. Voor algemene vragen verwijzen we je graag naar de FAQ van NOC*NSF.

Wij staan voor je klaar!
Heb je vragen over de inhoud van de protocollen? Neem dan contact op met de medewerkers wedstrijdwezen uit jouw regio. Mocht je bij het maken van de afspraken met je gemeente vragen hebben of vastlopen, de accountmanagers van de Nevobo uit jouw regio helpen je graag. Voor algemene vragen over de toepassing van het protocol kun je contact opnemen met Janine Pleizier via janine.pleizier@nevobo.nl.