Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 23-09-2020

Doe mee aan de sportactie en werf nieuwe leden

De landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’, de Nationale Sportweek én de sportactie zetten in september de sport en de sportclubs vol in de schijnwerpers.

Verwelkom nieuwe leden op de club
De sportactie geeft potentiële sporters de kans om verschillende sporten te proberen. Daardoor kunnen zij de sport ontdekken die bij hen past en lid worden bij de club waar zij zich thuis voelen. Zo krijgen we meer mensen (weer) aan het sporten, wat belangrijk is voor een gezonde levensstijl.

Met de sportactie kunnen potentiële sporters via proeflessen kennismaken met jouw sport én club. Een geweldige kans voor jouw club om nieuwe leden te werven en je club te promoten. 25% Van de deelnemers aan de vorige sportactie werd daadwerkelijk lid van een sportclub en 35% overwoog om lid te worden.

Wil jij dat ook? Meld jouw club dan aan op het platform www.clubbase.nl/sportactie. Maak vervolgens je sportaanbod aan (alleen met sportaanbod doe je daadwerkelijk mee) en gebruik de gratis promotoolkit om promotiemateriaal te maken en in te zetten.

In de download hieronder vind je uitgebreide informatie over o.a. de inhoud van de sportactie, hoe je jouw vereniging kunt aanmelden en de voordelen van de sportactie voor jouw club

>>De sportactie in een notendop>>

De Nationale Sportweek loopt nog t/m 27 september, de sportactie gaat door t/m 25 oktober. Meer informatie daarover lees je in de download 'De sportactie in een notendop' hierboven.