Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 15-09-2020

Summer Course: Het brein in beweging

Het brein in beweging door Erik Scherder, de tweede webinar uit de Summer Course-serie is nu beschikbaar! Wil jij weten of het een meerwaarde heeft om meerdere sporten te beoefenen, naast volleybal?

Tijdens de tweede webinar: Het brein in beweging, neemt Erik Scherder (hoogleraar neuropsychologie) je mee in de ontwikkelingen van het brein in relatie tot sport en bewegen. Op interactieve wijze ondersteund door wetenschappelijke literatuur staat Erik Scherder stil bij verschillende vraagstukken. Hoe beïnvloedt een trainer het gedrag van een speler? Welke rol speelt het brein hierin? Daarbij gaat Erik Scherder ook in op de eventuele meerwaarde om andere sporten te beoefenen. Of is het juist goed om zoveel mogelijk uren te draaien in het volleybal om een topspelers of -speelster te worden? 


Benieuwd naar meer? 
Ga naar onderstaande link om meer te weten komen over de Summer Course en zie direct welke webinars de komende periode volgen! 

Lees meer