Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 08-09-2020

Summer Course: Strength & Conditioning

Strength & Conditioning, de eerste van de vijf webinars in de Summer Course-serie is nu beschikbaar! In deze webinar leer jij hoe je als trainer verantwoord kunt opstarten na de zomer.

We zijn er weer klaar voor, klaar om de zaal te betreden en onze spelers individueel, maar ook als team beter te maken. Als trainer wil je dit op verantwoorde wijze doen, maar hoe doe je dat? Arne Hendriks, Talentcoach bij de Nevobo, vertelt je daar meer over in zijn Summer Course-webinarStrength & Conditioning. 


Benieuwd naar meer? 
Ga naar onderstaande link om meer te weten komen over de Summer Course en zie direct welke webinars de komende periode volgen! 

Lees meer

Coachkaarten: Strength & Conditioning 

Ook interessant zijn de Coachkaarten: Strength & ConditioningDeze praktische set kaarten kent veel overlap met de bovenstaande webinar. Voordeel van de Coachkaarten is dat je deze overal kunt raadplegen, waar je ook bent, bijvoorbeeld tijdens de training.  

Lees meer