Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 31-07-2020

Antwerpenaren worden geweerd voor beachtoernooien

Sinds afgelopen week is er een negatief reisadvies van kracht voor de provincie Antwerpen, België. Hierdoor zijn we genoodzaakt alle beachvolleyballers uit deze regio te weren voor ons beachaanbod.

Om de veiligheid van alle deelnemende beachvolleyballers te garanderen, zijn we genoodzaakt om Belgische deelnemers uit de provincie Antwerpen de komende vier weken te weren. Beachvolleyballers uit de andere Belgische provincies zijn van harte welkom bij de toernooien van het Junior Beach Circuit, het Summer Beach Volleyball Circuit en de Nationale Beach Competitie.

Door een forse toename in het aantal coronabesmettingen in de provincie Antwerpen heeft het kabinet besloten het reisadvies te verscherpen. Dit betekent dat enkel noodzakelijke reizen zijn toegestaan, zoals werk. Om deze reden weren we voor de komende vier weken Belgische beachvolleyballers uit de provincie Antwerpen voor ons beachvolleybalaanbod: het Junior Beach Circuit, het Summer Beach Volleyball Circuit en de Nationale Beach Competitie.

Verantwoordelijkheid nemen
De verscherpte reisadviezen zijn niet bindend. Dit houdt in dat je geen boete krijgt als je toch komt. Echter verwachten we dat een ieder zijn of haar verantwoordelijkheid neemt, zodat iedere deelnemer zich veilig voelt en niet wordt blootgesteld aan een verhoogde kans op besmetting. Dus kom je uit een risicogebied? Blijf dan thuis.

Deelnemende beachvolleyballers provincie Antwerpen
Een aantal beachvolleyballers uit de provincie Antwerpen heeft zich ingeschreven voor een van de komende toernooien. Iedere deelnemende beachvolleyballer ontvangt een e-mail met daarin de vraag om thuis te blijven als hij of zij uit de provincie Antwerpen komt. Ook ontvangen zij de verdere instructies om de inschrijving te annuleren, zodat de betaalde inschrijfgelden worden teruggestort.

Ieders veiligheid staat voorop
We streven ernaar om iedere deelnemer een onbezorgde dag beachvolleybal te bezorgen. Daarvoor is het naleven van de coronarichtlijnen vanuit het RIVM en de overheid een vereiste. Ook is er een speciale coronapagina aangelegd met aanvullende maatregelen op locatie. Deze vind je hier.

Heb je hier vragen over? Stuur dan een e-mail naar beach@nevobo.nl