Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 08-07-2020

Veilig sporten met uitingen van FaberExposize!

Gelukkig… sinds 1 juli mogen we weer de zaal in en zijn er vele beperkingen komen te vervallen, ook voor beach! Maar hoe bewaken we de veiligheid voor spelers en toeschouwers buiten het sporten om?

Ontzettend fijn dat er weer lekker gesport mag worden, zowel binnen als buiten en dat zonder beperkingen in het veld! Maar buiten het veld is het nog steeds van groot belang dat de 1,5 meter afstandsregel en andere hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw leden zich aan alle regels houden bij jouw accommodatie? Je kunt ze een handje helpen met communicatie uitingen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van de middelen die wij beschikbaar stellen (outdoor volleybal - indoor volleybal), maar als je het professioneel wilt aanpakken, dan ben je FaberExposize aan het juiste adres.

FaberExposize biedt jou het #FightTheVirus-pakket aan met korting!
FaberExposize heeft dé oplossing voor sportclubs. Speciaal voor jullie is er namelijk een #FightTheVirus-pakket samengesteld met producten die ingezet kunnen worden om de veiligheid van jouw leden te waarborgen. Zij bieden postermateriaal, roll-up banners, bestickering, handenwaspunten en nog veel meer. 

Bekijk de brochure

Korting voor onze volleybalverenigingen
Al vele jaren is FaberExposize (www.faberexposize.nl) een trouwe leverancier van ons tijdens grote evenementen. FaberExposize is onder andere verantwoordelijk geweest voor productie van vele uitingen bij de (inter)nationale volleybaltoernooien, zoals het EK, Volleyball Nations League, Summer Beach Volleyball Circuit, Olympische Kwalificatietoernooi en de Nationale Bekerfinale. Dankzij deze goede relatie krijgen alle volleybalverenigingen nu 7,5% korting op het gehele #FightTheVirus-pakket. Deze aanbieding is geldig t/m 1 september 2020. 

Bestellen bij FaberExposize
Je kunt je bestelling heel gemakkelijk doen bij FaberExposize. Heb je eenmaal de producten gevonden in de brochure? Klik dan op onderstaand bestelformulier en volg de verdere instructies.

Ga naar het bestelformulier

Contact
Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Ronald van Voorthuizen: rvanvoorthuizen@faberexposize.nl – tel 079-3435353.