fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 16-06-2020

Succesvolle kick-off TeamNL Beach Tour

Dinsdag 16 juni is in Sliedrecht het project TeamNL Beach Tour van start gegaan. Christiaan Varenhorst trapte samen met Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen en Yorick de Groot de eerste af.

Topbeachvolleyballers Christiaan Varenhorst, Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen en Yorick de Groot trainden, onder begeleiding van Victor Anfiloff, op de beachvelden van Sliedrecht Sport om daarna een clinic te geven aan ruim 50 jeugdleden van deze club. De komende maanden zullen spelers als Christiaan Varenhorst, Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen en hun vrouwelijke collega’s nog tientallen clubs bezoeken.

TeamNL Beach Tour voor volleybalverenigingen
Onlangs startten wij al het project SchoolVolley+, waarin volleybal- en beachvolleybalinternationals basisscholen bezoeken om clinics te geven en zo jeugd te stimuleren om vitaal bezig te blijven. Alleen al in juni worden op tientallen basisscholen in heel Nederland clinics georganiseerd in het kader van SchoolVolley+.

TeamNL Beach Tour richt zich volledig op de volleybalverenigingen van Nederland. Een vereniging kan een clinic aanvragen, en dit kan zelfs gecombineerd worden met een echte training van Beachvolleybal Team Nederland op locatie bij de club, zoals vanmiddag bij Sliedrecht Sport. Op die manier krijgen jonge talenten niet alleen tips & tricks van de professionals, maar ook een inkijkje bij een echte topsporttraining.

Met SchoolVolley+ en de TeamNL Beach Tour concretiseert de Nevobo de recente oproep van Joop Alberda, Bas van de Goor, Epke Zonderland, Louis van Gaal, Sarina Wiegman, Guus Hiddink en Erik Scherder om Nederlanders te inspireren meer te bewegen en sporten.

Meer dan 70 inschrijvingen in een week
Sinds de aankondiging van de TeamNL Beach Tour, vorige week, hebben al meer dan 70 volleybalverenigingen een clinic aangevraagd. Door het overweldigende aantal aanmeldingen is de inschrijving helaas gesloten. We doen ons uiterste best om alle aanmeldingen zo snel mogelijk te verwerken.

Bekijk de kick-off van TeamNL Beach Tour!