fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 20-05-2020

Bekijk de webinar 'outdoor top training' nu terug!

Hoe geef je een top outdoor training met inachtneming van de maatregelen? Allard van trainerleert.nl en talentcoach Rogier gaven 200 trainers de benodigde handvatten in hun webinar.

Ineens ben je het...outdoorvolleybaltrainer. Maar hoe pak je dit aan? Allard Jongsma van trainerleert.nl en talentcoach Rogier van Meggelen gaven tijdens de webinar van afgelopen maandag en gisteren bruikbare handvatten aan 200 (beginnende) outdoor volleybaltrainers. De trainers werden onder andere voorzien van antwoorden op de onderstaande vragen:

  • Hoe verzorg je een outdoor volleybaltraining volgens de opgestelde protocollen?
  • Welke locaties zijn geschikt voor een outdoor volleybaltraining?
  • Welke materialen heb ik hiervoor nodig?

Bekijk de webinar terug: ‘Hoe geef je een top outdoor training?’
Wil jij ook weten hoe je een top outdoor training kunt geven aan jouw groep? Dan raden we je aan om onderstaande webinar terug te kijken! Haal er je voordeel uit.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij een van de accountmanagers in jouw regio. Voor inhoudelijke vragen over de webinar kun je terecht bij Allard Jongsma door een e-mail testuren naar webinar@trainerleert.nl.

Ervaringendelen
Ervaringen kun je altijd met ons delen. Graag zelfs! Ook heb je de mogelijkheid om deze te delen op de Facebook-pagina van trainerleert. Deze pagina wordt beheerd door Allard Jongsma.

Tip: spel- en oefenvormen
Bekijk hier de spel- en oefenvormen die wij geregeld aanvullen. Heb jij een leuke spel- en/of oefenvorm die geschikt is voor outdoor volleybal en ook voldoet aan de richtlijnen? Laat het ons weten. Je kunt jouw oefening voorzien van compacte uitleg, met eventuele ondersteuning van een plaatje (maximaal twee plaatjes), sturen naar Jochem de Gruijter: jochem.de.gruijter@nevobo.nl.

Heel veel plezier met het geven van training!